Vocalgroup Joy uit Berg en Terblijt is opgericht in 1972.

Ons gemengd koor bestaat uit zo’n 30 vrouwelijke en mannelijke leden die onderverdeeld zijn in drie hoofdstemmen. Om het eenvoudig te zeggen: hoog, midden en laag. Ons koor is niet leeftijdgebonden, dus iedereen die graag zingt is van harte welkom!!
Wij zijn een groep mensen met een gezamenlijke passie: zingen! En daarnaast houden we van gezelligheid, hetgeen blijkt uit onze naam: “Joy”.
Joy heeft, naast leden uit Berg ook leden afkomstig uit Valkenburg, Meerssen, Margraten, Noorbeek, Amby, Scharn, Randwyck, Bunde en Terblijt.
Een “regionale” groep dus waarvan u ook deel kunt uitmaken.

Dirigent en instrumentaal begeleider Gerald Wijnen slaagt er steeds weer in om van dit bont gezelschap dames en heren een homogeen meerstemmig geheel te maken.

In een ontspannen, maar gemotiveerde sfeer wordt er tijdens de repetitie gewerkt aan nieuwe liedjes om ons repertoire telkens up to date te houden. Ons repertoire is eigentijds, modern en zeer gevarieerd.

Hoewel we regelmatig in diverse kerken zingen laten wij onze liedjes ook vaak op andere plaatsen horen. Wij zijn een graag geziene gast in zorgcentra, tehuizen, bij huwelijksmissen en andere gelegenheden.

In de laatste maanden van het jaar bereiden we ons voor op een mooi kerstrepertoire, dat we in december op verschillende locaties sfeervol ten gehore brengen.

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden hebben we elders op de site een overzicht met foto’s van onze optredens en activiteiten geplaatst.